Shoot mogelijkheden

Bruiloft

Ben jij op zoek naar een fotograaf wat jullie stijl en budget aanspreekt? Klik dan zeker verder! Ik leg graag met veel passie en plezier een van jullie mooiste dagen uit jullie leven vast.

Meer informatie

Zwangerschap

Een zwangerschap fotograferen behoort ook tot de shoot mogelijkheden. Deze bijzondere periode in jou leven leg ik namelijk graag samen met je vast. We bespreken samen jou wens wat je graag zou willen en dan maken we er samen iets moois van.

Meer informatie
Shoot mogelijkheden
Shoot mogelijkheden

Newborn lifestyle

Wanneer jullie kleintje eindelijk ter wereld is gekomen, gaat de tijd zo snel! Vergeet daarom ook niet om dierbare foto’s te laten maken, want zoals ze zeggen ‘voor je het weet zijn ze groot’.

Meer informatie

Motherhood

Wil jij graag de bijzondere band tussen jou en je kindje vastleggen? Dan is deze shoot wellicht iets voor jou! Deze shoot draait volledig om jou als kersverse mama en je newborn baby.

Meer informatie

Gezin

De tijd gaat zo snel wanneer je eenmaal kinderen hebt (zeggen ze), dus vergeet ook niet om af en toe stil te staan bij het leven en leg deze dierbare momenten vast voor altijd.

Meer informatie

Koppel

Koppels behoren ook tot mijn shoot mogelijkheden. Hoe leuk is het om ook eens spontane foto’s te laten vastleggen van jou en je liefde? Vaak maken we selfies en vakantie foto’s, maar deze shoot draait volledig om jullie liefde.

Meer informatie

Portret

Vind jij het vrouwenlichaam net zo mooi als ik? Dan zou ik je graag met mijn fotografie je laten inzien hoe prachtig je lichaam is! Mijn portret foto’s zijn volledig sensueel gericht, en om je lichaam zo mooi uit te laten komen, zal ik je poseren en spelen met het licht waardoor je zo’n prachtige foto’s krijgt van je lichaam. Bekijk mijn portfolio om hier een gevoel bij te krijgen!

Meer informatie
Close

Welkom bij Studio Puur fotografie!

Ik ben Fabiënne Nillesen en specialiseer me in het vastleggen van jouw mooiste momenten – of het nu gaat om een bruiloft, zwangerschap, newborn lifestyle, motherhood shoot, gezinnen, koppels of simpelweg prachtige portretten. Kijk gerust rond en ontdek hoe ik jouw speciale momenten kan vereeuwigen.

Instagram

@ studiopuurfotografie

Volg mij

info@studiopuurfotografie.nl