Image Alt

Bart & Mandy

Home  /  Bruiloft  /  Bart & Mandy

Bruiloft

Bart & Mandy ― April 15, 2023

Een van mijn favoriete bruiloften die ik gedaan heb, blijft toch stiekem deze. Mijn lieve neef ging trouwen met zijn prachtige (aanstaande) vrouw en ik mocht de hun trouwfotograaf in Valkenburg zijn!

 

Ik was vanaf het begin al mega enthousiast over de locatie, namelijk de kasteel ruïnes in Valkenburg. Hoe vet is het dat je deze locatie als ceremonie locatie hebt?! Ik stond in ieder geval te springen om deze dag vast te mogen leggen. Tijdens de ceremonie stond er een warme en felle zon, wat zorgde voor extra contrast in de foto’s. Het was absoluut geen straf om trouwfotograaf in Valkenburg te zijn op deze prachtige dag! Tijdens de fotoshoot heb ik me helemaal laten gaan met mijn inspiratie en wat zijn er super leuke foto’s uitgekomen ♡

 

Ik wil dit ook!
Category:
Bruiloft
Date:
Close

Welkom bij Studio Puur fotografie!

Ik ben Fabiënne Nillesen en specialiseer me in het vastleggen van jouw mooiste momenten – of het nu gaat om een bruiloft, zwangerschap, newborn lifestyle, motherhood shoot, gezinnen, koppels of simpelweg prachtige portretten. Kijk gerust rond en ontdek hoe ik jouw speciale momenten kan vereeuwigen.

Instagram

@ studiopuurfotografie

Volg mij

info@studiopuurfotografie.nl