De perfecte keuze

Als gepassioneerd fotograaf ben ik trots om je mee te nemen in mijn reis naar het oprichten van Studio Puur fotografie. In deze blog vertel ik je graag hoe ik tot deze naam ben gekomen en waarom het de perfecte keuze is voor jouw fotoshoot.ย 

Mijn passie

Na het afronden van mijn middelbare school had ik twee interesses; fotografie en kraamzorg. Om de opleiding tot kraamzorg te volgen, moest ik eerst Verzorgende IG afronden. Tijdens de jaren dat ik de opleiding tot fotograaf volgde, deed ik de nodige ervaring op. Ik fotografeerde mijn eerste bruiloft aan het einde van mijn eerste jaar en legde tussendoor al de eerste fotoshoots vast.

Studio Puur fotografie

Na het succesvol afronden van mijn opleiding fotografie was de vraag ‘en nu dan?’. Hoewel ik zeker wist dat ik de fotografie in wilde, vond ik mezelf nog erg jong. Ik werkte toen in kledingwinkels om toch met mensen bezig te zijn, maar merkte dat ik de fotografie miste. Het duurde maanden voordat ik op de perfecte naam kwam. Studio Puur kwam in me op omdat ik het fantastisch vind om (zwangere) dames in lingerie en naakt vast te leggen, zo puur als ze zijn. Na het ontwerpen van een nieuw logo was ik zeker van mijn keuze, dit wordt het!

Bij Studio Puur fotografie gaat het om de schoonheid van jouw natuurlijke zelf, ongeacht je lichaamstype of grootte.

Fabiรซnne Nillesen

โ€˜De perfecte keuzeโ€™

Nu ik eindelijk live ben, nodig ik je uit om samen met mij mooie foto’s te maken en mijn passie te delen. Studio Puur fotografie is de perfecte keuze als je op zoek bent naar puurheid in jouw fotoshoot. Van zwangerschapsfotografie tot het vastleggen van jouw bruiloft, ik leg graag de mooiste momenten uit jullie leven vast.

Stuur vrijblijvend een berichtje en ik ga graag met je in gesprek om jouw wens werkelijk te maken.

Close

Welkom bij Studio Puur fotografie!

Ik ben Fabiรซnne Nillesen en specialiseer me in het vastleggen van jouw mooiste momenten – of het nu gaat om een bruiloft, zwangerschap, newborn lifestyle, motherhood shoot, gezinnen, koppels of simpelweg prachtige portretten. Kijk gerust rond en ontdek hoe ik jouw speciale momenten kan vereeuwigen.

Instagram

@ studiopuurfotografie

Volg mij

info@studiopuurfotografie.nl