Een zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot bij Studio Puur fotografie is meer dan wat plaatjes van je zwangere bolle buik. Het is een bijzondere periode in je leven waarin veel veranderd. Niet alleen je lichaam veranderd, maar om je heen veranderd er ook veel in zowel jouw leven als dat van je partner. In dit blog licht ik graag toe waarom je een zwangerschapsshoot zou moeten overwegen.

Waarom een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot legt niet alleen je prachtige bolle buik vast, maar ook de emoties en verbondenheid die je deelt met je ongeboren baby en, in de meeste gevallen, je partner. Deze foto’s worden een tastbare herinnering aan een bijzondere fase in je leven die je later met je kind kunt delen. De glimlach op je gezicht, de liefdevolle blikken en de verwachting van wat op korte termijn komen gaat. Een zwangerschapsshoot vangt dit alles op een prachtige manier.

De glimlach op je gezicht, de liefdevolle blikken en de verwachting van wat op korte termijn komen gaat. Een zwangerschapsshoot vangt dit alles op een prachtige manier.

Fabiënne Nillesen

Hoeveel kost een zwangerschapsshoot?

De kosten van een zwangerschapsshoot variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. Dit loopt ongeveer van € 125 tot € 225, afhankelijk van de wensen die je hier zelf bij hebt. Het is echter belangrijk om voorop te stellen en te onthouden dat deze foto’s een investering zijn in kostbare herinneringen van deze bijzondere periode.

Welke weken voor een zwangerschapsshoot?

De meest geschikte periode voor een zwangerschapsshoot is meestal tussen de 30 en 33 weken van je zwangerschap. Gedurende deze periode is je buik mooi rond en prominent aanwezig en voel je je daarnaast waarschijnlijk nog comfortabel genoeg om te poseren.

Hoe lang duurt een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot duurt meestal tussen de 1 tot 2 uur. Hiermee geven we zowel mij als fotograaf en jouw als hoog zwanger model voldoende tijd en ruimte om verschillende poses en locaties uit te proberen en aan te nemen. Daarnaast zorgen we hiermee voor een ontspannen gevoel voor de camera, wat bijdraagt aan schoonheid van jouw foto’s. Als fotograaf zal ik de shoot zorgvuldig begeleiden en je op de mooiste plekken en manieren vastleggen en werken we samen naar een prachtig resultaat.

Wat doe je aan bij een zwangerschapsshoot?

Wanneer je in je 3e trimester zit, heb je meestal een prachtig mooie ronde buik. Die wil je natuurlijk op de mooiste manier laten vastleggen! Maar wat doe je aan bij een zwangerschapsshoot? De kledingkeuze is namelijk bij iedere shoot van groot belang. Vanuit mijn ervaring als fotograaf adviseer ik om een ‘effen’ jurk te dragen (eventueel uit mijn gevarieerde client closet). Naast een jurk is het ook prachtig om jouw blote buik vast te leggen. Hierbij raad ik aan om mooie lingerie te dragen, zodat je hier indien gewenst een kimono overheen kunt dragen (eventueel uit mijn client closet).

Een zwangerschapsshoot is een kans om de pracht van deze speciale periode vast te leggen. Het draait om jou, je kindje in je buik en de liefde die je deelt met je partner. Waarom zou je deze ervaring niet omarmen en een blijvende herinnering creëren die je voor altijd zult koesteren? Vraag vrijblijvend onderaan de pagina mijn zwangerschapsmagazine magazine aan en/of neem contact met me op om jouw wensen te bespreken.


Close

Welkom bij Studio Puur fotografie!

Ik ben Fabiënne Nillesen en specialiseer me in het vastleggen van jouw mooiste momenten – of het nu gaat om een bruiloft, zwangerschap, newborn lifestyle, motherhood shoot, gezinnen, koppels of simpelweg prachtige portretten. Kijk gerust rond en ontdek hoe ik jouw speciale momenten kan vereeuwigen.

Instagram

@ studiopuurfotografie

Volg mij

info@studiopuurfotografie.nl